Nyhed

The New Light Series

The most comfortable series of earbuds, ever.

Se mere

Light Series

The comfortable journey

Season 2

The performance journey

Oplev vores mest komfortable serie

Light Series

Se mere

Sound Master Move

Sæt tempoet med Sound Master Move. Vævet stof og dristige farver kombineres for en stil der skriger "MOVE". Med op til 10 timers uafbrudt spilletid, kan du lade musikken spille i regn eller solskin, takket være det vandafvisende design. Let som en fjer med sine 328g, men pakket med power, er Sound Master Move perfekt til at smide i tasken.

Se mere

Empowerment Through Audio

Vi er dedikerede til at forbedre din dag gennem lyd. Vores produkter er ikke bare en del af din rejse – de er med til at forme den. Oplev lyd der kan motivere, berolige og inspirere, hver dag.

The Restful Journey

Find roen i hverdagens travlhed og sikre at hver nat bliver en rejse mod dybere ro. Med Høretelefoner der er skabt til komfort og stilhed – oplev forskellen med Wavell 3 Light Sleep.

Empower Your Journey

For os er lyd mere end blot vibrationer – det er social interaktion, personlig fordybelse, følelser og biologi. Det er kernen i vores passion, og netop derfor vi ikke kan lade den være.

The Active Journey

Tag skridtet ind i et lydunivers, hvor hvert øjeblik er fyldt med lyd, der matcher din energi og tempo. Wavell TWO er designet til at præstere, uanset hvad din rejse byder på.

WAVELL AUDIO CLUB

Grundlagt i 2019 med en kærlighed til, og ideen om, at lyd er en drivkraft til at nå dine mål. Vi ønsker at skabe gode oplevelser igennem lyd og give dig de bedste produkter muligt.

Se mere

Blog posts

Vis alle
Forbedre din lydoplevelse med støjreducerende hovedtelefoner

Forbedre din lydoplevelse med støjreducerende hovedtelefoner

Støjreducerende hovedtelefoner er ikke bare et værktøj til at lytte til musik, det er et middel til at indkapsle dig i din egen verden af lyd, hvor du kan styre, hvad du vil høre. Introduktion til ...

Hvorfor er aktiv støjreduktion godt for dit helbred?

Hvorfor er aktiv støjreduktion godt for dit helbred?

I vores travle og ofte støjende hverdag kan vi nemt overse vigtigheden af ro og stilhed for vores generelle sundhed. Aktiv støjreduktion er et teknologisk fremskridt, der spiller en væsentlig rolle...

Den ultimative guide til gode høretelefoner med Wavell

Den ultimative guide til gode høretelefoner med Wavell

I en verden domineret af lyd og musik, kan de rigtige høretelefoner gøre en markant forskel. Læs videre for at få indsigt i, hvordan du finder de perfekte høretelefoner hos Wavell. En verden af lyd...

EMPOWER YOUR JOURNEY

At Wavell we aim to empower your journey, amplify your individuality, and help you cut through the noise.

Let our headphones play the soundtrack to your story.

Oplev mere

Signature audio by Wavell, Denmark

Vi elsker lyd, derfor tuner vi alle vores høretelefoner til optimal performance til det tiltænkte burgs scenarie. Men, vi tror også på at lyd er subjektivt, derfor tilbyder vi 30 dages fuld tilfredshedsgaranti på alle vores produkter.

Gratis fragt

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordre over 398 kr.

Dansk kundeservice

Skriv endelig til os hvis du har de mindste spørgsmål. Vi er åben i livechat og på mail: info@wavell.dk

30 dages fuld tilfredshedsgaranti

Vi tilbyder 30 dages fuld tilfredshedsgaranti. Læs mere.

Sikker betaling

Vi er e-mærket, og tilbyder betaling igennem: Mobilepay, Visa, Viabill m.m.