Vi fylder 4 år!

Se alle tilbuddene her

SE MERE

+ 20.000

Glade kunder i Danmark

+ 1000

Anmeldelser på Trustpilot

30 dages

Fuld tilfredshedsgaranti

SPAR 40 % PÅ

Sound Master Move

Lille, elegant bluetooth højttaler. Perfekt til køkkenet, badeværelset eller til at tage med.

Køb her

Set i

30 dages fuld tilfredsheds - garanti

Hos Wavell tror vi på, at du selv sætter scenen for din lytteoplevelse, og at du bedst kan bedømme vores produkter i netop dine omgivelser.

Læs mere om vores tilfredshedsgaranti her

Læs mere

Lyd er vores passion

VI UDLEVER IGENNEM VORES KÆRLIGHED TIL ELEKTRONIK

Læs mere her

Hvad siger andre?

Isobel T.

De bedste høretelefoner

Mine Wavell Light kom hurtigt og de er præcis de høretelefoner, som jeg har ledt efter meget længe. De har god lyd, lang batteritid, jeg kan gå langt væk fra min telefon uden at bluetoothforbindelsen ryger, de er nemme at betjene, fungerer fint til telefonsamtaler, men bedst af alt er at de er så behagelige at have på at jeg kan sove med dem.

Kjeld H.

God kvalitet til en god pris

Jeg er meget glad for de Earpods (Wavell light), som jeg købte lige før jul hos Wavell. Det er yale om en flot design, såvel af selv earpods’ene, som af opladning / opbevaringsetuiet og af emballagen. Selvom det var lige op til jul, var leveringstiden på kun 3 dage. Lyden er efter mit ringe øre at dømme i topklasse.

Pia C.

Endelig et produkt der kan bruges

Endelig et produkt der kan bruges. Jeg har små ører og er døv på højre øre. Tidligere headsets har haft mic i højre side. Men mit nye super velfungerende “headset” (som jeg har reduceret til én høreprop) kan jeg putte Venstre øre og det fungerer 100% optimalt.
Fedt. Tak.

Rene H.

Wavell PRO

Varen, Wavell Pro, kom dagen efter bestillingen.
Der er god lyd i, og dejlig dyb bas. Kan kun anbefales.

Christian B

God kundeservice og høj kvalitet

Min primære årsag for at købe høretelefoner fra Wavell, var at det var et dansk brand, hvor jeg forventede både høj kvalitet og god kundeservice. Både kvaliteten og kundeservicen er præcis, som jeg havde regnet med - faktisk bedre. De har været enormt søde til at hjælpe.

Dan M.

Super gode earbuds

Super gode earbuds, god lyd super behagelige passer perfekt god indkøbsoplevelse kom hurtigt som lovet. Købte dem også fordi jeg endelig kunne returnere købet, hvis jeg ikke var tilfreds med lyd eller tilpasning,i modsætning til øvrige udbydere.
Det gør jo heller ikke noget de er danske til en god pris👍

Mikkel M.

Stiv gren over lyden

Fragten tog lidt længere end anbefalet, men købte også på black Friday. Så det var jo nok at forvente🥳🥳🥳
Købte wavell pro. Helt klart de bedste høre bøffer jeg har prøvet og haft. Lyd kvalitet intet at sætte fingeren på lækker lækker bas og klar diskant.
Ituiet som de ligger i, virker lågen lidt som en hurtig løsning. Men ud over det vil jeg til en hver tid anbefale dem over ALLE andre mærker.

Rene

Har haft svært ved at finde earbuds

Har haft det svært ved earbuds, fordi de falder ud af mine ører. Har slut November købt Wavell light som forsøg igen grundet udformningen, jeg må bare sige YES. Super lækker lyd og fantastisk pasform til mine ører og de bliver siddende.
Nemt at bestille og levering som lovet.
Kan varmt anbefales, tilfreds kunde.

Læs alle vores anmeldelser på Trustpilot.

Klik her

Sound Master 2

Sound Master 2 er vores bud på den perfekte højtaler, idet den har en formfaktor, som gør det muligt at tage den med alle steder – uden at gå på kompromis med lyden. Lyden er kraftfuld og fyldestgørende, hvad enten du er i stuen eller på stranden. Det har vi opnået ved, at højttaleren er udviklet til at kunne levere et output på helt op til 60W.

Se mere

Vores historie

Historien om Wavell startede i 2019 med tre gymnasievenner, der satte sig for at fylde alle danskernes ører med go’ lyd. Hverken mere eller mindre. Go’ lyd i sit simpleste format. Passionen for lyd har altid været der, uanset om det gælder høretelefoner eller højtalere, og det danner også i dag fundamentet for udvikling og forbedring af den traditionelle lydoplevelse.

Læs her

Kvalitets høretelefoner & elektronik produkter fra Wavell

Hos Wavell vægter vi den gode lyd allerhøjest. Vi tror på at god lyd i et flot og funktionelt design giver den bedste oplevelse for dig. Derfor tilbyder vi unikke designs af høretelefoner og andre elektronik produkter til en hver smag. Dette har gjort at vores produkter er blevet kendt for deres imponerende lydkvalitet, holdbarhed og ikke mindst design.

Hos Wavell kan du finde et bredt udvalg af høretelefoner til enhver smag og behov. Vores sortiment omfatter alt fra trådløse øretelefoner til højttalere, der er perfekte til både arbejde og fritid.

Hos Wavell udvælger vi vores samarbejdspartnere nøje og sikrer med jævnlige besøg og kvalitetskontrol, at alle vores produkter er af højeste kvalitet. Udover at tilbyde høretelefoner og andet elektronik af høj kvalitet, lægger vi hos Wavell også stor vægt på den gode kundeservice. Vi er altid klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller udfordringer, du måtte have med vores produkter.

Blog posts

View all
Forbedre din lydoplevelse med støjreducerende hovedtelefoner

Forbedre din lydoplevelse med støjreducerende hovedtelefoner

Støjreducerende hovedtelefoner er ikke bare et værktøj til at lytte til musik, det er et middel til at indkapsle dig i din egen verden af lyd, hvor du kan styre, hvad du vil høre. Introduktion til ...

Hvorfor er aktiv støjreduktion godt for dit helbred?

Hvorfor er aktiv støjreduktion godt for dit helbred?

I vores travle og ofte støjende hverdag kan vi nemt overse vigtigheden af ro og stilhed for vores generelle sundhed. Aktiv støjreduktion er et teknologisk fremskridt, der spiller en væsentlig rolle...

Den ultimative guide til gode høretelefoner med Wavell

Den ultimative guide til gode høretelefoner med Wavell

I en verden domineret af lyd og musik, kan de rigtige høretelefoner gøre en markant forskel. Læs videre for at få indsigt i, hvordan du finder de perfekte høretelefoner hos Wavell. En verden af lyd...

Gratis fragt

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordre over 398 kr.

Dansk kundeservice

Skriv endelig til os hvis du har de mindste spørgsmål. Vi er åben i livechat og på mail: info@wavell.dk

30 dages fuld tilfredshedsgaranti

Vi tilbyder 30 dages fuld tilfredshedsgaranti. Læs mere.

Sikker betaling

Vi er e-mærket, og tilbyder betaling igennem: Mobilepay, Visa, Viabill m.m.