Wavell Tour

Wavell Tour

Wavell er en motivationsfaktor både på cyklen og i hverdagen.

Alexander Skovbo er 20 år og læser til dagligt på Copenhagen Business School. Det er en travl hverdag, hvor cyklingen er blevet en essentiel pause fra bøgerne.

For Alexander Skovbo er der få ting, der er bedre end følelsen af at cykle gennem skoven. At lukke hverdagen ude og erstatte den med luft og skov væk fra midtbyens larm. At koble af og være helt sig selv.

Disse ture tager Alexander et par gange om ugen, og hver gang medbringer han sin makker - sine trådløse høretelefoner fra Wavell. De giver selskab og underholdning, når de mange kilometer tilbagelægges. Det er en motivationsfaktor, der er svær at undvære.

Wavell har et perfekt design i forhold til cykling, da høretelefonen er utrolig flad, ikke stikker ud af øret og sidder godt fast. Det gør, at de hverken generer stropperne på hjelmen eller føles som om de bevæger sig, når man kører stærkt. Så Wavell er en fed makker, når man træner alene.

by Alexander Skovbo

Både til det sjove og det seriøse

Selvom tiden ikke er til mere end et par gange om ugen, så har Alexander været meget engageret i cyklingen. Han startede for mange år siden med at køre Mountain Bike, interessen for cyklingen spredte sig dog, hvilket førte til triatlon.

Med triatlon kom også flere konkurrencer og fokus på at klare sig bedst muligt. Gennem den tid forsøgte Alexander sig med mange høretelefoner, men også en del udfordringer. De var for store, de faldt ud og var generelt upraktiske. Derfor var det en stor lettelse, da Alexander stødte på Wavells:

Det er ikke længere nødvendigt at tape høretelefonerne fast – Wavells bliver siddende!

En perfekt noice reduction

Bevæger Alexander sig ud på en 3-timers tur i regnvejr, kan motivationen godt dale. Her er Wavells endnu en gang en uundværlig hjælp – de hjælper til at presse ham op ad de sidste stigninger med noget god musik.

En af de features som Alexander især fremhævner ved Wavell, er deres noice reduction. Et vigtigt redskab for at lukke verden ude. Han mener de har en perfekt noice reduction. De lukker det meste larm ude, men man kan stadig høre trafikken, når man bevæger sig ud på de lange cykelture.

Ikke kun til cyklingen

”Når du har et par Wavell’s, er det klart, du ikke kun bruger dem på cyklen.”. Sådan beskriver Alexander Skovbo sine Wavell’s. De bliver flittigt brugt både, når han dyrker anden motion, men også til at høre et godt podcast om morgenen eller musik mens man laver mad. De bridrager i høj grad til at gøre dagligdags pligter sjovere.

 

Gratis fragt

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordre over 398 kr.

Dansk kundeservice

Skriv endelig til os hvis du har de mindste spørgsmål. Vi er åben i livechat og på mail: info@wavell.dk

30 dages fuld tilfredshedsgaranti

Vi tilbyder 30 dages fuld tilfredshedsgaranti. Læs mere.

Sikker betaling

Vi er e-mærket, og tilbyder betaling igennem: Mobilepay, Visa, Viabill m.m.