Wavell Light

Wavell Light

WAVELL LIGHT

LANCERING AF WAVELL LIGHT

Da der nu i Wavell Family er en ergonomisk in ear høretelefon til dem, der træner meget, en høretelefon til dem, der ønsker det mest kraftfulde på markedet, ønskede vi, at det nye familiemedlem skulle henvende sig til et helt andet segment. Nemlig dem, der har kysset en masse frøer og stadig ikke har fundet det rigtige match. Hvis du er i tvivl, om det kunne være dig, så læs med her:

NÅR INTET ANDET PASSER

Wavell Light er først og fremmest til dem, som ellers har haft problemer med at finde de perfekte in ears høretelefoner, der helt lavpraktisk passer til deres små ører. Trådløse høretelefoner som sidder komfortabelt og ikke falder ud ved bevægelse. Wavell Light er med sin lette vægt på 3g og størrelse 2.6 x 1.7 x 2.2 cm – altså mindre end en 2 krone!

NÅR DU STADIG VIL HAVE MASSER AF POWER

Til trods for deres minimale størrelse er Wavell Light kun letvægts kampklar i størrelsen og ikke i kaliber. Bare fordi man har små ører eller små øregange
betyder det ikke, at man fra Wavell fortjener mindre kvalitet. Wavell Light har stadig 20 timers aktiv spilletid, sådan at du kan have dem med på farten hele dagen – eller hele natten. In ears høretelefonerne er så behagelige at have i ørerne, at man selv kan sove med dem. Især fordi du kan udelukke omverdenens larm med den aktive støjreduktion.

ACTIVE NOISE CANCELLATION – NÅR DU ØNSKER DET

Med den stadig effektive ANC kan du skrue ned for larmen omkring dig og fokusere på netop dén lyd, du ønsker at fokusere på. Derfor passer Wavell Light både til at nyde den mest nervepirrende lydbog eller din yndlingsmusik, hvor du stadig får en sublim lydoplevelse. Wavell Light er altså både effektiv på farten eller hvis du sidder derhjemme og ønsker komplet ro.

HVORFOR SKAL DU VÆLGE WAVELL LIGHT?

Hvis du tidligere har haft problemer med at finde høretelefoner, der passer dine ører – eller aldrig har vidst, hvor behagelige det bør være at have in ears høretelefoner i, så er det den hovedsagelige grund til at vælge Wavell Light. Forestil dig, at Wavell Light kan være den nye bedste lyd-ven, der kan bruges i næsten alle dine hverdagssituationer. God lyd til cykelturen, god lyd til koncentrationen, god lyd til telefonsamtalen og ikke mindst god lyd, der sidder behageligt alle ører

Læs næste

Guide til trænings-høretelefoner
Gå ikke på kompromis med lydkvaliteten: Køb høretelefoner hos Wavell

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Gratis fragt

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordre over 398 kr.

Dansk kundeservice

Skriv endelig til os hvis du har de mindste spørgsmål. Vi er åben i livechat og på mail: info@wavell.dk

30 dages fuld tilfredshedsgaranti

Vi tilbyder 30 dages fuld tilfredshedsgaranti. Læs mere.

Sikker betaling

Vi er e-mærket, og tilbyder betaling igennem: Mobilepay, Visa, Viabill m.m.